Totaal zorg Wonen
Image default
Meubels

Landelijk wonen

Een heerlijke plek voor je zelf en je gezin, maar nog niet de juiste meubels kunnen vinden? Het Meubelplein heeft verschillende soorten meubels. Waar landelijk wonen boven uit springt. Dit is een style die altijd terug blijft komen en in Nederland is deze style zeer populair. Maar wat zijn landelijke meubels nou eigenlijk en waar kan je die meubels kopen?

 

Wat zijn landelijke meubels

Deze meubels hebben een historische en geleefde uitstraling.  Als je van het platteland en die uitstraling houdt, dan zijn landelijke meubels echt iets voor jou. De landelijke meubels die het meubelplein heeft, zijn wit met bovenop een bruine mdf plaat. De meubelstukken zijn afgewerkt met structuurolie. Dit zorgt ervoor dat ze waterdicht zijn. De mdf plaat is een hoogwaardig materiaal. Het hout is in stukjes gesneden en zeer stevig op elkaar geperst. Zo zult u ervaren dat de meubels niet snel breekbaar zijn. Vaak verkopen meubelwinkels spaanplaat kasten en dit heeft geen lange levensduur. De collectie Ocean en Coventry van het meubelplein zijn van mdf gemaakt en zijn zeer betaalbaar. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

 

Onderhoud van landelijke meubelen

Het is belangrijk dat u uw meubels altijd goed onderhoud. Wij zeggen daarom ook verplaats uw meubels maar één keer. Door meubels te verschuiven kan het beschadigen. Wees voorzichtig met uw meubels. Landelijke meubelstukken kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt worden. Bij hout kan je het besteden onderhouden door ze te doordringen, lakken en door ze te beitsen. Probeer elke dag een vochtig doekje over de tafel of kasten te halen om het vlek vrij te houden. Wanneer een vlek langer zit, kan het er uiteindelijk in gaan zitten en krijg je het er niet meer uit. Door te lakken beschermt je het hout tegen vlekken. Een olie die je op de kasten of tafels lakt zorgt voor een toplaag. Beitsen trekt veel dieper in het hout en zal uw kast en tafel goed beschermen tegen vlekken.

 

Meubels kopen

Landelijke meubelen kan je overal kopen. Bijna elke meubelwinkel biedt deze meubels aan. Als je op internet kijkt zijn er veel webshops die deze meubels verkopen of je kan langs meubelzaken gaan en ze in het echt bezichtigen. We raden u altijd aan om naar de winkel toe te gaan. Om te kijken of het de juiste maten, kwaliteit en of het in uw woonkamer past. Tevens zult u ook uitgebreid advies krijgen om uw woonkamer in te richten.

 

 

http://hetmeubelplein.nl