Totaal zorg Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Kwaliteits elektrische boilers voor de laagste prijs

Hoge kwaliteit en lage prijzen gaan samen bij de elektrische boilers van elektrischeboiler.nl. Al voor 99 euro heeft u een lemet kwaliteitsboiler.

Al meer dan 5 jaar verkoopt elektrischeboiler.nl boilers van het merk Lemet. Deze elektrische boilers worden geproduceerd binnen de Europese Unie en voldoen aan alle benodigde Europese wetten en normen zodat ze binnen geheel Europa gebruikt kunnen worden. Elektrischeboiler.nl verkoopt de boilers exclusief in Nederland, Belgie, Duitsland en Verenigd Koninkrijk (uk).

De enkele duizenden elektrische boilers die voorradig zijn worden vanuit een centraal magazijn te Haarlem verzonden en meestal na bestelling een dag later al aangeboden. Hiervoor zijn contracten afgesloten met vervoerders die speciaal ingericht zijn en gespecialiseerd zijn om grote en schadegevoelige producten te vervoeren en zonder schade bij de klanten af te leveren binnen geheel Europa.

Alle Lemet elektrische boilers hebben een CE keurmerk en worden geleverd met een duidelijk Nederlandstalige handleiding. Bij de boiler zit een overdrukventiel van 6 bar die de veiligheid garandeerd bij overdruk. Daarnaast heeft de boiler een magnesium anode voor bescherming van de ketel en is de geemailleerde glasgecoate binnenketel voorzien van titanium wat nodig is om de lange levensduur te garanderen en scheuren te voorkomen. Bij regelmatig onderhoudt kan de elektrische boiler van Lemet zo 20 tot 30 jaar mee.

Samenvatting elektrischeboiler.nl:

  • Elektrische boiler van hoge kwaliteit leverbaar uit voorraad;
  • Online te bestellen via www.elektrischeboiler.nl;
  • Meestal de volgende dag al geleverd;
  • Levering in Duitsland, UK, Belgie en Nederland;
  • Compleet met overdrukventiel;
  • CE keurmerk
http://www.elektrischeboiler.nl