Totaalzorgwonen

Kerstcadeaus voor mannen

De kerst begint er al weer aan te komen. De hele dag hoor ik kerstliedjes op de radio en dat is voor mij het teken dat de feestdagen niet ver weg meer zijn. Kerst cadeautjes kopen is elk jaar weer een hele klus, maar dat is het allemaal waard als je de gezichten ziet van de mensen die hun cadeautje uitpakken. Maar zo ver is het nog niet. Over cadeautjes kopen gesproken, ik vind het altijd heel moeilijk om iets leuks te vinden voor mannen. Voor m’n moeder kan ik heel makkelijk iets verzinnen, alles wat ik tegen kom is leuk en dat geldt ook voor vriendinnen. Maar mannen? Het probleem begint vaak al bij het feit dat ze niet weten wat ze willen hebben. ‘Bedenk jij maar iets leuks’, krijg ik vaak te horen. Nou bedankt?! Dat is nog niet zo makkelijk. Heb jij hier ook last van? Lees dan deze tips voor kerstcadeaus die je aan mannen kunt geven.

Elke man is anders en als je iets persoonlijks weet te verzinnen, dat bij zijn hobby’s of interesses past, dan is dat natuurlijk het allerbeste! Als je even geen inspiratie hebt, dan is iets om mee te klussen voor veel mannen een leuk cadeau. Weet je zelf niet zo veel van klussen, houd het dan bij iets simpels. Denk aan schroeven of bouten, die kan elke man die regelmatig iets in elkaar klust wel gebruiken.

Veel dingen die mannen leuk vinden zijn duur. Je kunt dus ook samen met een aantal anderen een groot cadeau geven. Zo kun je met z’n allen iets kopen waar hij écht blij van wordt.

Als laatste is het leuk om iets te geven wat je kunt doen. Denk aan een avondje uit eten, een middagje bowlen, wat hij dan ook maar leuk vindt. Tijd met elkaar doorbrengen is vaak het meest waardevolle cadeau dat je iemand kunt geven.

https://moerenbout.nl/