Totaal zorg Wonen
Image default
Gezond wonen

Jacuzzi voor de innerlijke mens

Wist u al dat een Jacuzzi ofwel bubbelbad een weldadige werking heeft op het gehele lichaam. De aanwezige massagestralen die voortkomen uit de jets van het bad helpen verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. De spanning en stress nemen hierdoor al snel af, vooral als u dagelijks gebruik maakt van dit unieke wellness product. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Zodra zuurstof en voedingsstoffen uw spieren bereiken zetten de bloedlichamen uit. Zo worden gifstoffen in uw lichaam gereinigd, zodat de kans op griep en verkoudheid afneemt.

Ook ontspant uw lichaam tijdens een Jacuzzi sessie. Dit komt met name door het natuurlijk drijfvermogen uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen. Zo wordt ook de druk op uw gewrichten weggenomen. Als herboren stapt u uit uw spa. Bovendien geniet U ook nog een heerlijke massage. Doordat U de sterkte van de jets zelf kunt instellen, bepaalt uzelf uw eigen behandeling. Een Spabad verlicht gewrichtspijnen, spierpijnen, onderrug en menstruele pijnen, hoofdpijnen en bevorderd de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk beter gereguleerd wordt.

Warm water
Warm water opent de bloedvaten en zorgt voor betere doorstroming van het bloed en afvoer van afvalstoffen.
Het water zorgt voor gewichtloosheid waardoor de druk op uw spieren en gewrichten verminderd en ze de kans krijgen om te ontspannen. Ook zorgt warm water voor de aanmaak van endorfines, en stof die u een goed gevoel geeft.

Stress
Door stress moet het hart meer werken, u ademt niet meer zo diep en de ademhaling versneld. De vertering vertraagd. Een Jacuzzi kopen garandeert u een ontspannend en relax gevoel. Een massage in een buiten bubbelbad geeft u de rust van het buitenleven en zorgt er voor dat u even alles vergeet van de dagelijkse beslommeringen.

Spier- en gewrichtspijn
Twintig minuutjes in een Jacuzzi of spa bubbelbad kan pijnlijke spieren, kwetsuren en verrekkingen verlichten en verminderen. Een Jacuzzi bad kan darnaast ook worden gebruikt om dergelijke pijnen te voorkomen.

Nachtrust
De combinatie van aangename warmte en ontspannende massage geeft u een betere nachtrust. Het laat uw lichaam zijn thermostaat lager zetten waardoor u een diepe en relaxerende slaap verkrijgt

Chronische ziekten
Een bubbelbad helpt uw gewrichten in beweging te houden. Het kan kracht en flexibiliteit herstellen en behouden en verdere beschadiging helpen voorkomen. De spa verwarmd uw gewrichten en verminderd weefsel zwelling waardoor het weefsel rekbaarder wordt. Gewichtloosheid in water verminderd uw gewicht met 90% waardoor de druk op uw gewrichten afneemt

http://www.sunspabenelux.nl