Totaal zorg Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Jablotron Oasis

Beveiliging van uw woning of bedrijf met een draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis. Jablotron Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiële gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen enz… Het Jablotron OASIS alarmsysteem geeft meldingen door van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico’s. Oasis heeft de optie om in te luisteren en te praten en heeft de mogelijkheid om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera te kunnen installeren het alarmsysteem kan afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC’s en alarmcentrales verzenden. Jablotron OASIS maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd. Jablotron Oasis is uitermate geschikt als draadloos alarmsysteem voor uw woning, winkel, loods of kantoor. Het draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis werkt op de 868Mhz frequentie. Dit is een frequentie wat speciaal is voor draadloze beveilingsapparatuur. De 868 Mhz frequentie zorgt er ook voor dat u geen last heeft van storingen en valse meldingen. u kunt u hier ook nog meer informatie en technische details van het Jablotron Oasis alarmsysteem bekijken.

Het doe het zelf alarmsysteem

Al onze alarmsystemen zijn geschikt om zelf te installeren. om u het werk te besparen programmeren wij het alarmsysteem naar uw wensen. Mocht u de installatie toch liever door een specialist geïnstalleerd willen hebben en ook direct een uitleg van het alarmsysteem is dat natuurlijk ook mogelijk.Let wel op! Wilt/moet het alarmsysteem VEB/BORG gecertificeerd worden zal de installatie door ons uitgevoerd moeten worden (dit geldt in de meeste gevallen voor bedrijven of voor inboedelverzekeringen van uw woning).

De batterijen van het draadloze alarmsysteem van Jablotron Oasis gaan ook minimaal 3 jaar mee. Voor sommige componenten geldt dit zelfs 5 jaar (let wel op dit geldt alleen voor het draadloze alarmsysteem van Jablotron Oasis, het Jablotron Profi pakket (wat wij niet aanbieden werkt op het 434Mhz frequentie en daarvan gaan de batterijen +/- 1 jaar mee).

Verder zijn er bijna oneindig veel mogelijkheden met het alarmsysteem van Jablotron Oasis. U heeft bijvoorbeeld bij sommige kiezers zelfs de mogelijkheid om u eigen alarmmeldingen in te spreken. U kunt het alarmsysteem in vele verschillende talen instellen en zijn ook alle melders naar u eigen keuze te omschrijven.

Na een bestelling in de webshop bij MR-alarmsystemen.nl krijgt u een formulier toegestuurd waarop u een aantal eenvoudige gegevens in kunt vullen om het alarmsysteem geheel naar uw wensen te laten programmeren.

Heeft u liever wat persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen of een vraag stellen via de email.

Het alarmsysteem van Jablotron is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 en draagt voor Nederland het NCP keurmerk en voor Belgie INSERT De certificering van de installaties en installatie-bedrijven zijn erkend door de verzekeringsmaatschappijen.

Let u op bij aanschaf van een alarmsysteem. het alarmsysteem kan gemakkelijk meegenomen worden naar uw nieuwe woning mocht u willen verhuizen en zou u in de toekomst uw alarmsysteem VEB/BORG willen certificeren is dit met alle alarmsystemen die wij aanbieden mogelijk.

Het draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis geeft u toegangscontrole (opent elektrische sloten, garage deuren, poorten, enz.). Dit is mogelijk door het invoeren van een numerieke code, een RFID-chip of een afstandsbediening (bijvoorbeeld gemonteerd in auto’s, of via een hand-afstandsbediening). Het Jablotron alarmsysteem biedt ook domotica, bijvoorbeeld middels een afstandsbediening voor toestellen, verwarming controle, schakelen van toestellen met bewegingsmelders, andere detectoren, of afstandsbedieningen.

Jablotron Oasis is mede bedoeld als een draadloos alarmsysteem voor een eenvoudige installatie ( alarmsysteem doe het zelf ) als ook installatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden (Hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen.

Het als beste geteste draadloos alarmsysteem in Duitsland.

Jablotron Oasis voordelen:

  • Wij zijn erkend en gecertificeerd Jablotron Installateur.
  • Bij ons heeft u geen maandelijke kosten/abonnement.
  • Niet verplicht aan te melden bij een meldkamer (behoort wel tot de standaard mogelijkheden). alarmsystemen kunnen standaard wel aangemeld worden bij een meldkamer.
  • Alarmmelding direct naar uw eigen mobiel (met de GSM kiezer is dit zelfs uit te breiden naar 8 telefoonnummers).
  • 868MHz werkende frequentie (apart kanaal voor beveiligingsproducten).
  • Met 5 jaar garantie op alle Jablotron Oasis producten.
  • Met de beste service van MR-Beveiliging.nl. Bent u niet tevreden met de geleverde producten dan krijgt u al uw geld terug.
https://www.mr-beveiliging.nl/jablotron-oasis-draadloos-alarmsysteem/