Totaal zorg Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Het bouwen van je rolsteiger zonder zorgen?

Er zijn verschillende soorten steigers. Rolsteigers en andere soorten steigers zijn erg belangrijk op bouwplaatsen, ook al staat het bekend als een van de gevaarlijkste platformen in de omgeving. Ondersteunde steigers zijn slechts een van de weinige steigervariëteiten die u in staat stellen om geaard te zijn op steunen of volledig mobiel als er wielen op de basis van de steunen zijn aangesloten. Als je niet zeker weet hoe steigers te bouwen of te gebruiken, raadpleeg dan een deskundige aannemer. In het geval dat u wenst dat de steiger of het veilig opbouwen ervan dan kan dit zelfs voor je worden geregeld, het is gewoon belangrijk dat je de instructies goed in de gaten houdt en deze ook navolgt, je wilt toch geen ongelukken hebben op de bouwplaats? Een rolsteiger is de juiste start van elk bouwproject.

Steigerdeals is een online webshop platform waar je rolsteigers en andere soorten steigers kunt bestellen, bedoeld voor zakelijke klanten maar ook particulieren kunnen met een gerust hart een rolsteiger hier bestellen. We kunnen zeggen dat het assortiment op de website erg breed is, zo is het namelijk dat je voor elk bouwproject wel een steiger kunt vinden. Als je er niet uit komt, kun je er ook voor kiezen om hulp in te schakelen van deze specialisten, ze hebben er namelijk goed verstand van en kunnen je vertellen welke steiger het beste bij je project past.

Bekende merken steigers en rolsteigers.

Er zijn meerdere merken en fabrikanten van rolsteigers zo is Euroscaffold en MAXALL een van de populaire merken, ze maken stevig materiaal en je hebt ruime keuze tussen werkhoogte, het type gebruik, de platformlengte en de steigerbreedte. Zo weet je dus precies welke steiger het beste bij je past, het is een kwestie van simpel onderzoek doen en je keuze maken.

  • Altrad
  • Anssems
  • Big One
  • DAS
  • Euroline
  • EuroScaffold
  • MAXALL
  • Rhino Products
  • Solide
  • Telesteps

Ons persoonlijke voorkeur gaat naar de MAXALL rolsteigers, deze zijn van hoge kwaliteit en de prijs ligt best laag. Zo heb je al een professionele ladder die je kunt gebruiken in combinatie met de rolsteiger. Deze kost €458,- en is 3×14 met een maximale werkhoogte van wel 9 meter!
De verzending is vrijwel altijd gratis en Steigerdeals.nl heeft deze vrijwel altijd op voorraad, natuurlijk zijn alle producten inclusief TUV certificering en 5 jaar garantie.

Steigermaterialen

Heb je de steiger of rolsteiger aangeschaft maar mis je toch nog wat steigermaterialen? Dan zit je ook bij steigerdeals.nl zeker goed, zo zijn er voorloopleuningen die je kunt krijgen, rolsteiger frames, rolsteiger stabilisatoren en platformen. Steigerdeals is een webwinkel dat binnen 24 uur levert!