Totaalzorgwonen

Het belang van een toepasselijke balustrade

Niet elke trap heeft een balustrade. Echter, als je er wel één aan de trap bevestigd hebt, is deze erg bepalend voor de uitstraling van het huis. Een traditionele trap gaat bijvoorbeeld vaak gepaard met een houten balustrade met gedraaide trapbalusters. Hierbij zijn witgeverfde muren ook zeer toepasselijk, omdat dit de aandacht vestigt op de trap. Wanneer de inrichting juist veel moderner is, is de keuze voor een houten trap vaak ontoepasselijk. Bij een nieuwerwets interieur staat een rvs Balustrade daarentegen geweldig mooi. De trap sluit op die manier perfect aan bij de indruk die iemand krijgt van het huis.

Omdat balustrades in vele soorten en maten bestaan, heeft Lamiwood op de website de soorten vereenvoudigd. Hierdoor zijn de balustrades goed met elkaar te vergelijken, zodat de keuze voor een bepaald type makkelijker gemaakt kan worden. Heb je speciale wensen voor de balustrade, zoals gedraaide balusters of dennenhouten spijltjes? Bij Lamiwood is dat geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de balustrade helemaal op maat gemaakt wordt, zodat de trap volledig aansluit op jouw voorkeuren en dus op jouw interieur. Op die manier kun je na de traprenovatie jouw vrienden en familie imponeren met een overweldigend resultaat.

De balustrade is een onderdeel van de trap, want de trap zelf bestaat uit veel meer onderdelen. Zo behoort de trapleuning te passen bij de balustrade bijvoorbeeld. Grote traprenovaties zijn om die reden geen eenvoudige klussen, dus heeft Lamiwood zich hierin gespecialiseerd. Wij nemen jouw zorgen over en denken mee over de juiste renovatiemogelijkheden. Zo kunnen wij beschadigde bekleding aanpakken en de trap gloednieuw laten lijken. Zijn wij dé trapspecialist waar jij al die tijd al naar op zoek bent? Stuur ons dan een bericht of neem contact met ons op om er achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen voor wat betreft traprenovaties.

https://www.lamiwood.nl/