Totaalzorgwonen

Help: nieuwe badkamer, welke indeling?

Yes! Een nieuwe badkamer. Maar welke indeling is dan belangrijk en hoe moet je die gaan inrichten? In deze blog helpen we je stap voor stap tot een goede indeling en mooie inrichting. We geven je verschillende tips. Uiteraard kun je in een badkamerwinkel ook inspiratie opdoen. Nadat de stijl is bepaald gaat het al snel over de indeling. Hoe ga je de badkamer inrichten? Op basis van de indeling wordt namelijk de rest bepaald. Zoals we zeiden, de eerste stap is het bepalen van de stijl. Deze is geheel afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeuren. De trend is dat je de laatste tijd veel hippe badkamers ziet in natuurlijke kleuren, maar is dat eigenlijk wel jullie stijl? Of ga je toch liever voor een badkamer die wat tijdlozer is?

Efficiënt

Een goede en efficiënte indeling zorgt ervoor dat een badkamer groter lijkt. Met een logische indeling kun je vaak ook meer dingen kwijt. Een badmeubel zet je bijvoorbeeld niet in het midden van een kleine ruimte. Probeer terug te redeneren vanuit je wensen. Wil je een douche of ook een bad of misschien wel een bubbelbad, sauna of turk stoombad. Al deze grote meubels nemen stuk voor stuk erg veel ruimte in. Maak daarom een lijstje met afmetingen van dingen die je graag terug zou willen zien in je nieuwe badkamer. Meet vervolgens de badkamer op. Vergeet hierbij niet de eventuele schuine delen. Hieronder kun je vaak moeilijk een douchecabine plaatsen. Vaak zijn er wel goede oplossingen, maar breng dit van tevoren goed in kaart.

Ontwerptool

Met een 3D ontwerptool kun je eenvoudig een badkamer op verschillende manieren inrichten. Een echte specialist heeft vaak de beschikking tot een dergelijke tool in de showroom. Bijvoorbeeld bij Badkamers Zwolle. Hierin zijn de letterlijke afmetingen van bijvoorbeeld een bepaald type douchecabine in opgenomen. Uiteraard op schaal. Zo zie je heel snel en eenvoudig je nieuwe badkamer in 3d op de juiste schaal! Belangrijk is om met een specialist te praten over je wensen. Deze specialist kan je vaak nog beter helpen met je specifieke vragen en wensen. Nadat de indeling is bepaald volgen de accessoires waarmee je de badkamer helemaal naar jouw wens kunt maken.

We wensen je veel succes met het uitzoeken van de nieuwe badkamer. Een leuke en spannende klus. Want je verandert de badkamer niet zo 1,2,3 opnieuw weer.

https://www.syrostone.nl/badkamers-emmeloord