Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Gebruik renovlies behang om de muren kleur te geven

Er zijn verschillende manieren om muren een kleurtje te geven als je jouw woning wil opfleuren. Veel mensen gaan naar de bouwmarkt om een kleur verf uit te zoeken die ze mooi vinden en gaan de muur schilderen. Het nadeel van schilderen, vooral wanneer je gaat verhuizen, is dat er vaak oneffenheden of scheurtjes in de muur zitten. Hier kun je wel overheen schilderen, alleen worden deze oneffenheden hierdoor niet minder zichtbaar. Dit gebeurt echter wel als je renovlies behang gebruikt.  

De voordelen van renovlies behang

Veel mensen geven de voorkeur aan renovlies behang om de muren van een leuke kleur of patroon te voorzien. Dit heeft meerdere redenen. Zoals hierboven vernoemd, zorgt renovlies behang ervoor dat oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Dit behang heeft namelijk een gladde structuur. Daarnaast is het ademend, waardoor het ontstaan van vochtplekken wordt voorkomen. Hierdoor gaat het behang ook langer mee.

Een ander voordeel van dit soort behang is dat het makkelijk schoon te maken is. Dit komt ook door de gladde structuur: enkel een vochtige doek is al voldoende om vuil te verwijderen. Verder is dit behang moeilijk te branden, waardoor het bijdraagt aan de brandveiligheid van je woning. Mocht er een brandje ontstaan, zorgt het behang ervoor dat de brand niet te ver zal stijgen.

Ook als je op zoek bent naar een schilder Utrecht kan je Van Straalen inschakelen! Hun kennis en expertise op dit gebied zal er met plezier voor zorgen dat jouw woning er weer op en top uit zal zien. Dé schildersbedrijf Utrecht!