Ga voor een gekleurde afbeelding op glas

Een gekleurde afbeelding op glas geeft een leuk en bijzonder effect. Er zijn meerdere methodes om een bewerking op glas te laten aanbrengen. Lees hier wat A&A Glashandel zoal voor u kan betekenen.

Glas met print

Bij het printen op glas worden microdeeltjes gekleurd glas op het glas aangebracht. Deze deeltjes versmelten tijdens het hardingsproces met het glas, waardoor de print permanent wordt. De print zal dus niet vervagen. Printen op glas is een mooie en stijlvolle toevoeging aan bijvoorbeeld douchedeuren, glazen binnenwanden en keukenachterwanden. A&A Glashandel kan vrijwel iedere afbeelding voor u op glas printen: het bestand moet wel op ware grootte aangeleverd worden en een minimale resolutie van 300 dpi hebben.

Glas-appliqué

Glas-appliqué wordt ook wel gelijmd glas genoemd. Hierbij worden stukken gekleurd glas op het vensterraam geplakt. Zo kunnen er grote oppervlaktes tegelijkertijd worden versierd.  Stukken gekleurd glas mogen elkaar hierbij overlappen, waardoor er een bijzonder (diepte)effect kan ontstaan. Glas-appliqué heeft vaak een prachtige kunstzinnige uitstraling.

Zeefdrukken op glas

Bij het zeefdrukken op glas wordt de inkt met een zeef op het glas geprint. Hiervoor wordt email gebruikt, dat tijdens het hardingsproces met het glas versmelt. Uw print is dus permanent en vervaagt niet. Voor het zeefdrukken wordt eerst een sjabloon gemaakt. Zeefdrukken is dan ook uitermate geschikt voor het herhalen van dezelfde afbeelding. Dit kan bijzondere effecten creëren, zoals  het (deels) over elkaar laten drukken van hetzelfde motief in verschillende kleuren.

Glas-in-loodramen

Glas-in-lood is een eeuwenoude techniek die ook vandaag de dag nog zeer populair is. Geen wonder, want glas-in-lood staat ontzettend stijlvol. Hierbij worden verschillende stukjes gekleurd glas tussen het lood geplaatst. Afhankelijk van de kleuren en het motief kan dit een klassieke of moderne uitstraling geven. A&A Glashandel kan uw eigen ontwerp voor u uitwerken, maar wij hebben ook al veel kant-en-klare voorstellen klaarliggen.

Afbeelding op glas laten zetten

Welke glasbewerking voor gekleurd glas ook uw voorkeur heeft, bij A&A Glashandel maken we uw ramen, deuren en interieur op maat. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Ook als u nog twijfelt, kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

http://www.aaglashandel.nl/