Totaalzorgwonen

Elektrische boiler van hoge kwaliteit en lage prijzen

Laag geprijsd, Hoge kwaliteit

Elektrischeboiler.nl verkoopt elektrische boiler met lage prijzen en hoge kwaliteit. U heeft al vanaf 99 euro een kwaliteitsboiler van Lemet.

Elektrischeboiler.nl verkoopt al meer dan 5 jaar Elektrische boilers van het merk Lemet. Deze ronde boilers worden geproduceerd binnen de Europese Unie en voldoen aan alle benodigde Europese normen en wetten zodat ze binnen geheel Europa gebruikt kunnen worden. 

De Lemet boiler wordt exlusief verkocht in Nederland, Belgie, Duitsland en Verenigd Koninkrijk (uk).

Snelle levering

De enkele honderden elektrische boilers die voorradig zijn, worden vanuit een centraal magazijn te Haarlem verzonden en meestal na bestelling een dag later al aangeboden. Hiervoor hebben wij contracten afgesloten met vervoerders die speciaal ingericht zijn en gespecialiseerd zijn om grote en schadegevoelige producten te vervoeren en zonder schade bij de klanten af te leveren binnen geheel Europa.

Alle Lemet elektrische boilers hebben een CE keurmerk en worden geleverd met een duidelijk Nederlandstalige handleiding. Bij de boiler zit een overdrukventiel.inlaatcombinatie van 6 bar die de veiligheid garandeerd bij overdruk.

Daarnaast heeft de boiler een magnesium anode voor bescherming van de ketel en is de geemailleerde glasgecoaten binnenketel voorzien van titanium, wat nodig is om de lange levensduur te garanderen en scheuren te voorkomen. Als de boiler regelmatig wordt onderhouden kan de elektrische boiler van Lemet zo 20 tot 30 jaar mee.

Samenvatting elektrischeboiler.nl:

  • Compleet met overdrukventiel/inlaatcombinatie
  • Elektrische boiler van hoge kwaliteit leverbaar uit voorraad
  • Online te bestellen via www.elektrischeboiler.nl
  • Meestal de volgende dag al geleverd
  • Op afspraak afhalen in magazijn Haarlem
  • Levering in Duitsland, UK, Belgie en Nederland
  • Compleet met overdrukventiel/ inlaatcombinatie
  • CE keurmerk
http://www.elektrischeboiler.nl