Elektrische badkamer handdoek kachel Calthermic Miranda

Badkamer handdoek kachel Miranda.

Overweegt u de aanschaf van een elektrische badkamer handdoek kachel? Kijk eens goed naar de Calthermic Miranda. Deze mooi vormgegeven elektrische kachel is een juweel in uw badkamer en zorgt daarnaast voor een aangename temperatuur in uw badkamer terwijl hij uw handdoek droogt.

De handdoek kachel Miranda heeft de kleur wit en heeft een digitale controller waar u diverse dingen mee in kunt stellen. Denk aan de programma’s Comfort, ECO en ANTI-vries die reeds voorgeprogrammeerd zijn. Bij het kiezen van de Confort modus gaat de kachel automatisch weer terug naar de standaard instelling na 2 uur zodat u nooit teveel stroom verbruikt. Dez eco modus is een instelling waarbij de kachel zelf kan bepalen wat het voordeligste is om wanneer en met hoeveel vermogen op te warmen. De anti vries modus is handig in bijvoorbeeld zomerhuisjes. Deze zorgt ervoor dat de leidingen niet bevriezen tijdens een koude winterperiode.

De boiler is wit van kleur en heeft een maximaal vermogen van 500Watt. Voor de meeste badkamers meer dan voldoende. De kachel wordt geleverd compleet met ophangbeugels en is niet al te groot met een afmeting van slechts 62.5×4.5x110cm.

Meer weten. Kijk een op de website van www.elektrischekachel.eu

http://www.elektrischekachel.eu/Badkamer/Badkamer-handdoek-kachel-Calthermic-Niza