Totaalzorgwonen

Een verlengsnoer van 25 meter is handig

Verlengsnoer 25 meter

Je herkent het vast wel, je wilt een haag gaan snoeien, maar het snoer van de elektrische heggenschaar is net te kort, om toch de haag te kunnen snoeien, heb je een verlengsnoer nodig. Een verlengsnoer is niks anders dan een lange elektrische kabel die je in het stopcontact kunst stoppen en het andere uiteinde aan je elektrische gereedschap kunt aansluiten.

Soms komt het voor dat je tekort hebt aan elektrische kabel dus moet er een verlengsnoer aan te pas komen. Verlengsnoeren zijn er in allerlei verschillende kleuren een veel voorkomende kleur voor een verlengsnoer is rood, oranje en zwart. De lengte van een verlengsnoer kan ook verschillen, zo zijn er verlengsnoeren van een enkele meter denk aan twee tot drie meter maar ook zijn is er een verlengsnoer 25 meter. Een verlengsnoer kan verkocht worden als een los snoer, maar ook is het mogelijk dat het verlengsnoer opgewonden is aan een stekkerdoos, deze zit dan al aan het verlengsnoer vast zo kun je het verlengsnoer aansluiten op een stopcontact en kun je vaak vier verschillende elektrische apparaten aan de stekkerdoos vast koppelen.

Verlengsnoer is onmisbaar

Een verlengsnoer wordt dus gebruikt wanneer je zelf voor een elektrische apparaat geen of te weinig snoer hebt om er mee te werken, denk hierbij aan het grasmaaien, vaak zit hier geen of een heel kort snoer aan, hierbij heb je een verlengsnoer nodig om toch het gras mooi bij te kunnen houden. Een verlengsnoer kan je bijna niet missen bij een woning met tuin.

https://www.elektrotec.nl/568-kabelproducten