Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

De Vries Woningontruiming; alles wat je wilde weten!

De Vries Woningontruiming; alles wat je wilde weten! 

Staat er een huis leeg die nodig toe is aan het leeghalen of een ontruiming ervan? Is jullie bedrijf toe aan een nieuwe locatie, dus dient jullie oude pand leeggehaald te worden? Of heb je een andere opruimklus waar je zelf liever de handen niet voor uit de handen steekt? Gelukkig zijn er een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontruimen en leeghalen van zowel huizen als panden. Ben je op zoek naar een bedrijf die je deze diensten uit handen wil nemen, dan raden wij De Vries Woningontruiming aan. Het bedrijf voert de services uit alsof ze nog nooit anders hebben gedaan en hebben kwaliteit en efficiëntie heel hoog in het vaandel staan; een absolute go-to dus!

 

Wat is De Vries Woningontruiming?

De Vries Woningontruiming (devrieswoningontruiming.nl) is een bedrijf dat zich specialiseert in opruimklussen; van klein tot groot. Wanneer je het bedrijf inschakelt, zullen ze vrijblijvend langskomen om tot een plan van aanpak te maken. Nadat de klus duidelijk is, en de werkzaamheden zijn geanalyseerd, zal je een offerte ontvangen, zodat je weet waar je aan toe bent. Het bedrijf is vooral gelokaliseerd in de drie noordelijke provincies; Groningen, Friesland in Drenthe. Kom je zelf uit een ander gebied? Dan kan je uiteraard contact opnemen met het bedrijf, zodat jullie samen kunnen bekijken of ze alsnog iets voor je kunnen betekenen! 

 

Welke diensten voert De Vries Woningontruiming uit?

Het bedrijf staat bekend om het uitvoeren van een ruim assortiment verschillende klussen in opruimen en leeghalen. We gaan de verschillende diensten graag even met je door.

  1. Bedrijf opheffen; ben je genoodzaakt jouw bedrijf op te heffen? Is er een faillissement gaande of een plotseling overlijden? De Vries Woningontruiming helpt je uiteraard met het uitruimen van het bedrijf! 

  2. Woningontruiming; voor een leeg-te-halen woning geldt hetzelfde; het bedrijf is graag jouw partner wanneer er een geheel huis, of een gedeelte (jouw zolder?) leeggehaald dient te worden.

  3. Inboedel opruimen; ben je niet in de gelegenheid om je inboedel op te ruimen, in bijvoorbeeld jouw schuur of magazijn? You know who to call! 

  4. Wanneer je De Vries Woningontruiming contacteert voor het opruimen van inboedel, stellen zij de mogelijkheid om jouw inboedel te verkopen. 

  5. Kleine klusjes in huis kunnen ervoor zorgen dat je niet meer weet waar je moet beginnen. De Vries Woningontruiming helpt je graag met het opruimen van kleine klusjes in en rondom jouw huis! 

  6. Wietplantages opruimen; iets waar niemand op zit te wachten; de geur van een onverwachtse wietplantage, bijvoorbeeld op de zolder van het huis wat je zojuist hebt gekocht. Gelukkig kan De Vries Woningontruiming je hierbij als geen ander helpen! Doei geur! 

 

https://devrieswoningontruiming.nl/