Totaalzorgwonen

Certificaten van Secure2Go

Secure2Go is een innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in mobiele persoonsalarmering voor professionals. Zo werken ze samen met de Nationale Politie. Secure2Go heeft als missie om het veiligheidsgevoel dan de mensen te vergroten. Door de toename van agressie en geweld is er een noodknop gemaakt voor professionals. Door deze knop te gebruiken kan er meteen professioneel om dringende meldingen gehandeld worden. Secure2Go is een zeer betrouwbare organisatie, hier zijn ook een aantal certificaten voor behaald. Daarover lees je hieronder meer.

ISO 9001 certificering

In juli 2006 heeft Secure2Go het ISO 9001 certificaat behaald. Kwaliteit, informatieveiligheid en privacy hebben al jarenlang aandacht in de organisatie. Door het behalen van dit certificaat wordt dit nog eens extra onderstreept. Het ISO 9001 certificaat houdt in dat de organisatie gericht bezig is met het continue verbeteren van de tevredenheid van de klanten. Het is wereldwijd de meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbewaking.

Wanneer een bedrijf dit certificaat heeft behaald hebben ze aan alle eigen van de normen voldaan. Dit wordt uitgereikt door een onafhankelijke externe organisatie. Het certificaat is een erkenning voor prestatie die de organisatie dagelijks neerzet. Secure2Go blijft de bedrijfsvoering optimaliseren en verbeteren. Ieder jaar wordt er opnieuw gekeken of het bedrijf voldoet aan de eisen. Een zeer waardevol certificaat.

Kiwa partners

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste factoren die er nu speelt. Ook als het gaat om mobiele persoonsalarmering. Zo moet het een alarm 24 uur per dag werken, de privacygevoelige gegevens zorgvuldig behandelen, storingen moeten gemeld worden en de alarmknop moet correct worden ingesteld. Hiervoor heb je betrouwbaar apparatuur voor nodig. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken heeft Kiwa het kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’ in het leven geroepen. En die heeft Secure2Go! Als eerste leverancier in Nederland heeft deze organisatie dit strenge keurmerk behaald. Tijdens het behalen van dit keurmerk is er onder andere gekeken naar de hardware, de datatransmissie, de procedures en de opslag van een privacygevoelige informatie en locatiegegevens. Dit is allemaal namens Kiwa goed gekeurd. Met de mobiele persoonsalarmering van Secure2Go ben je verzekerend van een zo betrouwbaar mogelijk systeem.