C-Bèta: duurzame evenementenlocaties

Zoekt u een unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

werkplekken in omgeving Amsterdam

Onze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werke. Hierdoor raakt u geïnspireerd door de omgeving waarin u werkt. Het uitgangspunt van ons om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is wat wij belangrijk. U gaat werken in één van de meest speciale en bijzondere plek van Nederland. Duurzaamheid speel een belangrijke rol in onze ruimtes we verhuren. Op zoek naar een duurzame werkplek in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten dit wordt ook wel een circulaire economie genoemd. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Wij bieden werkplekken aan voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende werkomgeving.

Unieke evenementenlocaties huren

Bij C-Bèta kunt u grote ruimtes en kleine ruimtes huren. Dit is handig voor als u met kleine of grote groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij C-Bèta heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. U gaat gebruik maken van een circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie en werkomgeving. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Met C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/