Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Beloopbaar glas voor dakterras

Ben je op zoek naar beloopbaar glas dakterras? Of wil je glas op maat bestellen? In dit artikel bespreken wij de verschillende voordelen van onze webshop Glasdiscount.nl.

Specialist in maatwerk

Uiteraard wil je beloopbaar glas op maat kopen, zodat het perfect past bij je dakterras. Bij ons heb je gelukkig de mogelijkheid om glas op maat te bestellen. Daar hebben we namelijk een speciale service voor in het leven geroepen. Het duurt uiteraard wel iets langer wanneer het glas op maat moet worden gemaakt, maar we kunnen het alsnog relatief snel leveren. Koop je glas met standaard maten en hebben we het in voorraad? In dat geval kunnen we vaak de volgende dag al leveren.

Meerdere afhaallocaties

In de eerste plaats kunnen wij al onze producten bij je thuis leveren, maar het is ook mogelijk om ze af te halen bij één van onze afhaallocaties. Dit brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. In de eerste plaats kun je dan een stuk sneller van de producten genieten. Tegelijkertijd kun je ze dan ook even in het echt bekijken. Het is namelijk fijner om de producten in het echt te zien. Foto’s kunnen in sommige gevallen een ander beeld geven.

Uitstekenede service

We kunnen als webshop ook een uitstekende service bieden. Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om na de bestelling te betalen. Ideaal voor mensen die even krap bij kas zitten, maar toch alvast willen genieten van glas op maat. Daarnaast nemen wij de verzendkosten op onze rekening wanneer je een bestelling boven de €1000 plaatst. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ook kun je daar terecht voor vakkundig advies. We zijn namelijk al een tijdje actief en daardoor hebben onze medewerkers veel ervaring.